Aangeboden: Rulerfoot - rulervoet workshop

RULERFOOT RULERVOET workshop


Er is ontzettend veel mogelijk met de rulers van Rule the Rulers en rulers van andere merken Zoek jij nog een leuke workshop daarin Dan kan je die volgen op::
dinsdag 6 november bij de Sampler in Haarlem, lesruimte niet rolstoeltoegankelijk 

dinsdag 13 november bij Naaimachinehandel van Huissteden in Nieuwegein in overleg roltstoeltoegankelijkof op dinsdag 20 november bij Quiltshop Online in Gieten Gasselte rolstoeltoegankelijk NOG MAAR 1 PLEK VRIJ 

zaterdag 24 november bij Naaimachinehandel van Huissteden in Nieuwegein in overleg roltstoeltoegankelijk.

 Een workshop speciaal voor het machine quiltvoetje dat te gebruiken is met linialen en mallen. Tijdens deze workshop leer je werken met het rulervoetje en linialen, we behandelen in de ditch quilten, meerdere vormen en figuren, dus ook ronde! Met enkele voetjes is het mogelijk om mee te doen aan deze workshop zonder de speciale linialen en mallen, want iedereen kan zoeken in uw eigen voorraad voor linialen en mallen. Overleg dus even welk voetje u heeft en welke naaimachine. Al met al een spannende workshop om je vaardigheden te vergroten.

Tijdens de workshop kan iedereen gedurende de les alle rulers van Rule the rulers uitproberen Ook is het mogelijk om te werken met je eigen rulers. Voor aanvullende informatie kijk op http://quiltstudiobabette.com/index/cursussen.htmlKosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Rulerfoot - rulervoet workshop

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:04-10-2018 om 12:17u
Door:Babette
Bekeken door: 397 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Nieuwegein
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.